Nieuws

Aftermovie Ondernemersbivak 2019

Marijke Beunk
12 maart 2020

Genie ondernemersbivak lichting 2019

Op 9 oktober 2019 meldde 16 ondernemers zich aan de poort van de lunettenkazerne te Vught. Klaar om 2,5 dag onder gedompeld te worden in het militaire leven om de kracht van onze krijgsmacht te ervaren. Ze kregen letterlijk een kijkje in de keuken bij de genie. Tenten bouwen, bruggen bouwen en zelfs een exfiltratie.

Scherpe randjes van persoonlijkheden worden uitvergroot als vermoeidheid toeslaat en kameraadschap ontstaat. De vonk is overgeslagen om het adaptieve vuur te laten branden.

Samen werken aan een Total Force Genie en de rol van het bedrijfsleven hier in. Met die ingrediënten hebben alle deelnemers het bivak succesvol doorlopen en zijn zij toegetreden tot onze genie familie.

Sodeju!